fbpx

Eigenaars en ons TEAM

De afgelopen periode hebben wij een ontzettend leuk team bij elkaar verzameld waar we super trots op zijn. Door onze krachten te bundelen kunnen wij echt iedere onderneming ondersteunen en zo zorgen voor een topresultaat. Op deze pagina zie je ons, Anne en Anoeska, en daaronder een aantal teamleden en specialisme. Heb je behoefte aan een ander specialisme, neem dan gerust contact met ons op, want dit is maar een gedeelte van wat wij onder één dak aanbieden

 

Anoeska, eigenaar, inspirator & grootdenker

 Anoeska, eigenaar van de VA Praktijk en onlinebemiddelingexperts.nl

Ik ben een zomerkind en ook een echt mensen mens. Bovendien kan ik genieten van de kleine dingen en weet ik wat ik wil. Van jongs af aan wist ik 2 zaken heel duidelijk, ik wilde een eigen bedrijf en ook moeder worden. Wie had dat gedacht… Op mijn 38e had ik het allemaal. Getrouwd, 2 prachtige dochters en een eigen onderneming, nu zelfs twee. Zo zie je maar: “Droom je mooiste leven, ik ben ontzettend dankbaar”.

 

De afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende branches. De 1e leidinggevende functie was als Adjunct-directrice bij een Kinderdagverblijf op de Herengracht in Amsterdam. De laatste 9 jaar heb ik gewerkt bij een groot softwarebedrijf met nu meer dan 150 medewerkers. Daar gewerkt als adviseur en accountmanager van meer dan 2200 accountantkantoren. Daarnaast ook de Salesafdeling binnen dit bedrijf mogen opzetten en me bezig gehouden met customer experience en NPS. Het leek mij dan ook dat ik genoeg skills had om mensen op afstand te helpen, maar dan voor mij zelf. Na de opleiding tot VA starte ik mijn bedrijf als expertise (financiele) bedrijfsgroei.

 

Ook bleef de ervaring die ik de afgelopen 20 jaar als manager en coach opgedaan heb, mij trekken. Zo was de stap naar het starten van de opleiding om VA’s op te leiden en verder te coachen, snel genomen en sloot ik in dit jaar succesvol af als gecertificeerd Online Business Expert.

 

Daarna zijn Anne en ik ook onlinebemiddelingexperts.nl begonnen om de perfecte match te maken. We hadden zo’n mooi team om ons heen, waarmee we bedrijven naar volle tevredenheid zo goed samen konden ondersteunen, dat de opdrachten bleven komen. De ervaring als manager, het inzicht in mensen, het kansen zien in kleine en grote ondernemingen én het sterke team wat ondertussen opgebouwd is, zorgen ervoor dat wij al veel bedrijven hebben laten groeien. De mensenkennis die Anne & ik samen hebben, gebruiken we om de perfecte match te maken.

 

Specialisme: Groei en Strategie

 

Anne, eigenaar, Social Media Expert  & opleider

Anne, eigenaar van Ando Support en onlinebemiddelingexperts.nl

Ik heb mijn eigen bedrijf als gecertificeerd VA ooit opgezet, waarbij ik de topprestatie leverde om binnen 3 maanden vol te zitten qua opdrachten. Daarnaast run ik nu samen met Anoeska onlinebemiddelingexperts.nl. De gedrevenheid, passie en de mogelijkheden die ik zie, helpen natuurlijk super mee om de perfecte match te kunnen maken. Want zonder opdrachtgevers, ook geen match. Omdat ik al jaren ervaring heb als VA binnen de grote ondernemingen van mijn familie, weet ik als geen ander dat je taken uit handen moet geven om te kúnnen groeien. Ik heb dan ook bewezen, dat voor de bedrijven waarvoor ik langere tijd werkte, de omzet meer dan duidelijk gestegen is. 

In mijn 7 jaar als Service Expert binnen een groot bedrijf heb ik ontzettend veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van Customer Experience. Hierdoor heb ik veel inzicht in de vele manieren van communiceren.

Ik heb de opleiding Facebook Marketing Mastery afgerond bij dé social media goeroe Mark Bongers. Hij is sinds 2009 dé Facebook Marketeer en Specialist. Zo verzorg ik de online masterclasses in Social Media bij de VA Praktijk en geef ik trainingen tijdens onze live events, maar ook bij bedrijven op locatie.
Door mijn kennis, gedrevenheid en het zoeken naar oplossingen, weet ik precies hoe ik bedrijven zichtbaar moet laten zijn, waardoor ze sneller groeien. Dit geef ik mee tijdens ons live event aan de VA’s en ondernemers.

Hierdoor kun je met deze kennis ook jouw bedrijf laten groeien. De combinatie van de verschillende achtergrond en kennis van Anne & Anoeska, maakt dat onlinebemiddelingexperts.nl er voor zorgt dat jij als ondernemer je passie uit kan voeren en de door jou gekozen taken uit handen kan geven. De VA voert haar passie en expertise dan weer uit. Een win-win situatie!

 

Een aantal VA’s uit ons team en hun specialismes

 

Lisette, Een echte PA expert op afstand en Backoffice 

Al ruim 10 jaar verzorgt Lisette alle PA zaken voor verschillende directeuren. Al meer dan 1 jaar doet zij dit als zelfstandige voor verschillende ondernemingen. Je kan alles los laten, Lisette doet wat ze belooft en regelt zonder dat je haar hoeft aan te sturen, alle afgesproken zaken en nog meer. Iemand die op de achtergrond, onzichtbaar op de voorgrond staat. Een super aanwinst voor ons team en voor een ieder zijn of haar bedrijf.  

 

Aafje, Social media Expert en websites bouwen

Wil jij die te gekke website met gevoel, meer klanten en zichtbaarheid of heb jij andere taken als invoerwerk wat je liever uit handen geeft? Aafje regelt het allemaal in korte tijd en natuurlijk netjes!

 

Karen, Boekhouden, data entry en websites bouwen

Als ondernemer zit je niet altijd te wachten op die boekhoudkundige rompslomp, nou en daar is Karen dan. Een topper in het invoeren van boekhouding en prachtige websites. Ook het inkloppen van gegevens is voor haar een fluitje van een cent!

 

Marleen, HRM, Officemanagement en Automatiseren 

De kennis en kracht ligt bij Marleen echt in de 3 bovenstaande specialismes. Denk aan taken als programma’s implementeren, verbeteren van werkprocessen, planning en voorbereiding functioneringsgesprekken, administratieve werkzaamheden rondom instroom, doorstroom en uitstroom van personeel, vraagbaak voor het personeel over HR gerelateerde onderwerpen en het organiseren van bijeenkomsten.

 

Eveline, LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon en projectmanager op afstand

Daarnaast neemt eveline ook taken uit handen. Wil jij in korte tijd structuur binnen je onderneming en kijken naar groei? Vraag het Eveline en ze zorgt voor een duidelijke verandering binnen jouw organisatie. 

 

Gemma, Social media Expert, klantenservice & Backoffice

Na het volgen van de opleiding via de VA praktijk, timmert Gemma al snel aan de weg als VA. Na ervaring te hebben opgedaan in een kledingwinkel, horecagelegenheid en de laatste 9 jaar bij de gemeente in verschillende functies, kan zij snel meedenken in de verschillende branches. Nadat Gemma zich gespecialiseerd heeft in Social Media door een coachingtraject door Anne (gecertificeerd Social media expert bij Mark Bongers) kan zij veel betekenen voor de zichtbaarheid en groei van jouw bedrijf.

 

Ursula, Specialist in cursusadministratie, planning en ondersteuning

Verlengstuk van jouw opleidingsinstituut, verwerken van inschrijvingen, versturen van trainingsfacturen, inplannen van trainingen, volledige organisatie en administratie van trainingen, correspondentie met cursisten voor, tijdens en na de training. 

 

Annemarie, de perfecte VA voor een krachtige leeromgeving

Annemarie verzorgt op de achtergrond alles omtrent Backoffice. Wil jij een VA die structuur en orde brengt in je bedrijf, dan moet je bij Annemarie zijn. Zonder dat je het merkt, gaan de taken op de achtergrond door. Heb jij een krachtige leeromgeving nodig waardoor jouw omzet passief doorgaat? Zoek niet verder!

 

Wil je contact?

9 + 3 =

Call Now ButtonBellen